Kender du Hjerteforeningens MedlemsApp? …

Skrevet fredag d. 9. august 2019

med Hjerteforeningens MedlemsApp på telefonen har du f.eks. altid dit medlemsnr. lige ved hånden!

Med App’en får du også en nem og hurtig adgang til nyheder, informationer om lokalforeningerne, kommende arrangementer – og kontaktoplysninger.

I App’en er også et digitalt medlemskort, du kan bruge ved arrangementer og fordele – og det er muligt at tilmelde sig arrangementerne direkte fra App’en.

Sådan kommer du igang:
1:  Log på  App Store eller Google Play
– du kan bruge søgefunktionen – søg efter Hjerteforeningen.

2:  Tryk på Hent og Installer App’en på din telefon
– når App’en er hentet og installeret, bliver du bedt om at taste dit telefonnr. eller mailadresse
      – du modtager derefter en sms eller en mail med en eengangskode, du skal taste i feltet på telefonen.

3:  App’en lægger sig på telefonens skærm og åbner sig automatisk
– du skal altså ikke selv taste dine oplysninger, Hjerteforeningen har dem allerede og hjælper dig godt på vej.

4:  Til Lykke
– du  er nu online med Hjerteforeningen!

P.S. ved du, hjerteforeningen også har en App, som hjælper dig til at holde styr på dine gåture?
– App’en hedder “Min Gå App” – du finder den sammen med medlemsapp’en