30 minutters Giv Liv kursus …

Giv Liv er et 3-årigt projekt, som Hjerteforeningen har søsat sammen med Dansk Råd for Genoplivning.
Giv Liv projektet skal være med til at sikre, at langt flere danskere har basal viden om genoplivning og tør træde til i tilfælde af hjertestop.

Derfor tilbyder Hjerteforeningen nu 30 minutters Giv Liv kurser – introkurser i basal genoplivning.
Alle kan deltage og kurset er gratis.
Målsætningen er, at i alt 30.000 danskere skal have deltaget i et Giv Liv kursus gennem de næste 3 år.

Med Giv Liv introkurset på 30 minutter vil du vide, hvordan du:
*  Skaber sikkerhed med henblik på at mindste konsekvenserne i ulykkessituation med hjertestop
*  Undersøger en bevidstløs person
*  Ringer 1-1-2
*  Giver hjertemassage og kunstigt åndedræt 30 tryk og 2 pust
*  Bruger en hjertestarter (AED)

De 30 minutters Giv Liv kurser gør det nemt og tilgængeligt for dig at blive klædt på til at yde genoplivning.

OBS! Begrænsede pladser – 15 deltagere – ved overtegning arrangeres et x-tra kursus snarest muligt.

Intet krav om medlemskab – Gratis adgang

Bindende tilmelding: marrit@mail dk – senest 3 dage før arrangementet.

Vindrosen - De Frivilliges Hus
Exnersgade 4