Bunkertur og Hjertestien på Fanø

Søndag, den 5. maj kl 10.00 ved Færge i Nordby – OBS! Færgen fra Esbjerg kl. 9.50!
Mødes alle ved færgen i Nordby og går i samlet trop ad Hjertestien til Stilling Nord på Fanø, hvor Henning Brinch introducerer os til turen rundt i nogle af de mange bunkers på nordspidsen af Fanø.

Efter introduktionen guider Henning os ned og ser i flere af de forskellige bunkertyper – derefter fortsættes ad snørklede skovstier til en fremvisning af museet for Atlanthavsvolden på Fanø, hvorefter der er mulighed for at drysse rundt i Nordby på egen hånd.

Medbring praktisk fodtøj, varmt tøj, en god lomme- eller stavlygte, evt kaffe / te og madpakke.

Turen er ca. 6 km.

Billedet er lånt fra bogen Atlantvolden på Fanø
– udgivet af foreningen Fanø i Atlantvolden
– bogen ka’ købes via ovenstående link til foreningens hjemmeside

Du ka’ læse mere om Foreningen Fanø i  Atlantvolden på hjemmesiden ved at klikke HER.

Fanøfærgen i Nordby
Åben tur - Gratis for alle - Ingen tilmelding